DESIGNSHOPPEN

Velkommen til Designshoppen!

Designshoppen er en liten designbutikk i Coworkingen vår. I Designshoppen finner du produkter designet av våre coworkere, i tillegg til andre designere som leverer produkter til oss. Det vil si at her finner du et nydelig utvalg norsk design!

Kommisjon
Du kan også søke om å være kommittent i designshoppen. Da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem av coworkingen. I slutten av hver måned får du oppgjør av ditt salg. Prisene på varene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss.

Vi som driver Designkollektivet Elverum håndplukker varer til kommisjon, så det er viktig at det er lett omsettelige varer som er populære hos kundene.

Ønsker du å ha varer i kommisjon hos oss, send oss en kort søknad der du forteller litt om deg, produktene dine, priser, lenker til nettsted/instagram og noen gode bilder av arbeidene dine til hei@designkollektivetelverum.no. OBS! Vennligst ikke kom innom butikken med varer som du vil vise frem, alle søknader må komme på mail. ​
Designshop lokale designere Elverum

DESIGNSHOPPEN HAR ÅPENT HVER FREDAG KL. 11 - 17

repeat redesign puter designkollektivet elverum
Puter, REPEAT redesign
hoser og bånd bukseseler designkollektivet elverum
Bunadtilbehør, Hoser & Bånd
byiMoNi skinnveske designkollektivet elverum
Veske, byiMoNi
poppydesign illustrasjon og design designkollektivet elverum
Plakat, Poppydesign