5 fordeler med coworking
Coworking i Elverum

Dato

 

Ledig kontor hos designkollektivet Elverum

Vi i Designkollektivet Elverum har ledige kontor og kontorplasser i Elverum, St. Olavsgate 3. Hos oss er det plass til deg som ønsker å ha full kontorplass eller for deg som ønsker en mer fleksibel plass der du kan komme og gå som du vil. I Designkollektivet Elverum er det plass for til deg som kun ønsker en pult å sitte ved og ha enkel tilgang til et møterom uten for mye interaksjon med andre, eller til deg som elsker å nettverke og «coworke».

Kom gjerne innom oss under Elverumsdagene, vi har åpen coworking hele uken der du kan teste en dag hos oss helt gratis! Gjelder man-lør uke 32.

coworking elverum kontorutleie

5 fordeler med coworking:

🧡 1. Du blir kjent med folk du vanligvis ikke blir kjent med – Som i Coworking sammenheng gir spennede samtaler og diskusjoner. Nettverksbygging på sitt beste!

🧡 2. Du kommer deg ut fra hjemmekontoret!

🧡 3. Du kan samarbeide med andre på tverrfaglige prosjekter og nye muligheter kan blir straks bli mer aktuelt enn før.

🧡 4. Coworking øker motivasjon, produktivitet og arbeidsglede fordi du jobber i et stilig miljø og sammen med andre. Samtalen over kaffekoppen i gangen er mer verdifull enn du tror!

🧡 5. Coworking gir verdi til lokalsamfunn og lokalt næringsliv – enkelt og greit fordi det åpner opp muligheter for de som har hjemmekontor, pendlere og små bedrifter uten egne lokaler.

 

Kontorutleie Elverum – kontor til leie Elverum – kontor Elverum

FLERE
BLOGGPOSTER