Kontor til leie
ledig kontor i elverum

Dato

Er du på utkikk etter et kontor til leie i Elverum? Lei av hjemmekontor?

Vi har kontorplasser til leie, med alle fasiliteter. Hos oss kan du leie skrivepult enten du er pendler, freelancer eller bare ønsker å komme deg litt ut fra hjemmekontoret. Vi har ulike typer kontor til leie, alt etter dine behov. Du kan velge mellom å ha en fast plass der du har dine personlige eiendeler fast – eller du kan velge en av våre fleksible varianter. Vi har også møterom til leie i Elverum, det kan leies hel eller halv dag.

Fleksibel kontorutleie - kontorplasser i elverum

LEIE AV KONTORPLASS

Vi har ledige kontorplasser i vårt åpne kontorlandskap, både fulle plasser, halve plasser og DK-pluss. Inkludert i leien er full tilgang til lokalene og egne nøkler, alle fellesutgifter (internett, forsikringer, alarm), fasiliteter inkl kaffe/te og fri bruk av møterom.

Ved DK pluss plass har du tilgang til din egen pult og kan ha eget utstyr stående. Ved hel og halv plass er pulten rullerende og vil også bli benyttet av andre leietakere. Hver plass har sin dedikerte lagringsplass.

Send mail med forespørsel om kontorplass HER.

PRISER KONTORPLASS:

1/1 – plass: 3000,- pr mnd eks mva

1/2 – plass: 2000,- pr mnd eks mva

DK-pluss: 5000,- eks mva

møterom til leie

MØTEROM/EVENT

Har du behov for å leie møterom i Elverum? Vi leier ut møterommet vårt hel eller halv dag. Inkludert i leien er selvsagt kaffe/te og skjerm.

Vi leier også ut hele lokalet til f.eks ditt businessevent/vinsmaking/kurs. Ta kontakt for pristilbud.

Book møterom eller send forespørsel om event HER

 

PRISER MØTEROM:

Møterom 1/1 dag: 750,- eks mva

Møterom 1/2 dag: 500,- eks mva

bedriftsfellesskap for gründere med plass til å presentere prosjekter

ABONNEMENT & DROP IN

Er du frilanser, jobber «på veien» eller har behov for å skifte miljø i ny og ne? Da kan drop-in eller en av våre abbonement være løsningen for deg.

Vi tilbyr abbonement med 10 eller 20 dager der du får tilgang til delt kontorpult og fritt kan benytte deg av våre fasiliteter på hverdager mellom kl 9 og 16. Du får også mulighet til å leie vårt møterom til rabattert pris om du har behov for dette.

Bestill eller book inn arbeidsdag HER.

PRISER ABONNEMENT:

10/20 dager: 3300,-/6000,- eks mva

Drop-in pr dag: 350,-

Velkommen til oss!

FLERE
BLOGGPOSTER