Stadig i vekst

Dato

Coworking er en stadig voksende trend blant selvstendig næringsdrivende, freelancere og små bedrifter, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er en fantastisk måte å jobbe på, da man jobber i et fellesskap med likesinnede mennesker som kan gi inspirasjon og støtte, samtidig som man har mulighet til å jobbe i et profesjonelt og produktivt miljø.

En av de beste tingene med coworking er at det er så fleksibelt. Du kan velge å jobbe når det passer deg best, og du kan velge mellom ulike typer medlemskap, fra drop-in dagspass til faste kontorplasser der du har alt utstyr stående fast. Dette betyr at du kan tilpasse arbeidstiden din etter dine  behov og jobbe når du er mest produktiv.

I tillegg til å være fleksibelt, er coworking også utrolig sosialt. Du får sjansen til å møte nye mennesker, knytte kontakter og samarbeide med andre. Det er også en flott måte å utvide det faglige nettverket ditt på, og det kan gi deg tilgang til nye jobbmuligheter og prosjekter.

Vi i Designkollektivet Elverum har lagt vekt på å skape et miljø som er stimulerende og inspirerende for alle coworkerne våre. Vi har flotte fellesarealer, avslappende beanbags, godt utstyrt kjøkken og tilgang til gratis snacks, kaffe, te og annet drikke. Dette gjør at man kan få en pause fra arbeidet når man trenger det, samtidig som man kan ha en uformell prat med andre «kollegaer».

Lyst til å besøke oss eller coworke sammen med oss?

Kom innom oss så tar vi en prat!

 

 

FLERE
BLOGGPOSTER