Vaffelfredag!
Vaffelsteking i vaffeljern

Dato

I skrivende stund er det fortsatt bare mandag, men det er jo allikevel lov å drømme seg bittelitt bort å tenke på fredag allerede, eller hva? Grunnen til at jeg lar tankene fly, er at siste fredagen i hver eneste måned løper vi vaffelpressa i gang og inviterer kunder og coworkere på vafler – derav navnet VALFFELFREDAG!

Denne fredagen er en av våre favorittdager på kontoret, og vi tror du også vil kose deg hos oss da. Vaffelfredag er en dag fylt med deilige, hjemmelagde vafler og hyggelig samvær med oss i coworkingen. Det er en dag der vi tar oss tid til å slappe litt av og koble av fra arbeidet, samtidig som vi nyter hverandres selskap.

Vurderer du en plass hos oss eller trenger du en av tjenestene vi tilbyr på huset? Vaffelfredag er definitivt dagen å stikke innom på! På Vaffelfredag er det alltid en god stemning, og vi ønsker å dele dette med deg. Det er en dag der du kan møte noen av våre eksisterende medlemmer, og få muligheten til å lære mer om oss og hva vi tilbyr.

Vi vil så gjerne at du skal føle deg hjemme hos oss, og på vaffelfredag får du et lite innblikk i hvordan vi jobber og samarbeider, og kanskje finne ut om coworking kan være noe for deg. I tillegg til å nyte de deilige vaflene, vil du også få muligheten til å mingle med oss og lære mer om hva vi gjør. Vi vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og dele vår kunnskap og erfaring med deg.

Vi sees på fredag!

FLERE
BLOGGPOSTER